Dunakeszi feszt

Posted by | szeptember 25, 2014 | Egyéb | No Comments

„Kistérségi Hétpróba” versenyen Mogyoród csapata

Az idei évben, immár harmadik alkalommal vettünk részt Dunakeszin a települések közötti versenyen, melyen az alábbi települések mérték össze erejüket és tudásukat: Dunakeszi, Göd, Veresegyház és Mogyoród.

A csapatösszeállítást és a versenyre felkészülést a Mogyoród Turisztikai Kft szervezte.

Településünk az alábbi csapattal vágott bele a küzdelmekbe: Albert Etelka, Babicz Bálint, Babicz Kristóf, Balogh Marcell, Bezzeg Mónika, Brancesz Rebeka, Hegedüs Erika, Horváth Dávid, ifj. Babicz László, ifj, Pásztor Dénes, Juhász János, Juhász Rudolf, Kertész Gábor, Kertész László, Kertész Lászlóné Erika, Kertész Tamás, Kohut Bianka, Kralovits Erika, Németh Dániel, Novák Péter, Palkó László, Papp Dénes, Pásztor Csani, Pásztor Dénes, Pásztor Gergő, Pásztorné Csobáncy Katalin, Tóth István, Tóthné Nagy Mária, Zachárné Kertész Eszter és Zachár Zsolt (csapatkapitány).

DSC03143

A versenykiírásnak eleget téve a csapatba delegálni kellett hölgy tagokat, 18 év alatti versenyzőt, önkormányzati dolgozót és képviselőt, valamint férfiakat egyaránt.

Lássuk a versenyszámokat és az elért eredményeket:

– Sárkányhajó versenyben és szkanderben a IV. helyen végeztünk. Itt azért szeretném kiemelni Kralovits Erika teljesítményét, aki a hölgy kategóriában veretlenül végzett az I. helyen, de sajnos ez is kevés volt ahhoz, hogy összesítésben előrébb végezzünk;

– Rodeó bika versenyszámban bronzérmet szereztünk, megjegyzem, hogy Pásztor Dénes csapattársunk a Kistérség abszolút legjobb idejét szerezte meg, maga mögé utasítva több hivatásos rodeó bika versenyzőt is;

– Falmászásban és a főzőversenyen a II. helyen végzett településünk;

– A „Kistérségi Hétpróba” sörivó és kötélhúzó versenyszámaiban nem akadt ellenfelünk, csapatunk az I. helyen végzett ezekben a számokban.

Összességében az előkelő II. helyet zártuk a hétvége versenysorozatát.

Nagyon köszönöm csapattársaimnak ezt a szép eredményt és, hogy képviselték Mogyoródot. Továbbá szeretném megköszönni Dunakeszi város Polgármesterének Dióssi Csaba Polgármester Úrnak, Csoma Attilának és Bauer Márton főszervező uraknak a meghívást és gratulálunk nekik az első helyhez.

Hajrá Mogyi!

Zachár Zsolt
Mogyoród Turisztikai Kft

Leave a Reply

Your email address will not be published.